Norske kjølerom, kjølehjørner & kjøleaggregaterNorwegian Cold Rooms, Corner Fridges & Refrigeration Units

Thermocold Design av Høyskolen i Østfold

Det er to studenter ved Høgskolen i Østfold som nå jobber med bachelorprosjektet sitt. De har fått i oppdrag fra Thermocold om å endre designe på kjøleaggregatene vi produserer i dag. Kjøleaggregatet er plasseres synlig i kjølerom og trenger et nytt å mer moderne design.

Denne våren henter Thermocold AS inn forsterkninger fra Høyskolen i Østfold, nærmere bestemt Fredrikstad. Vi ønsker et helt nytt design på våre aggregater, for å gi det et mer moderne utsende samtidig som vi få muligheten til å optimalisert noen praktiske funksjoner, det vil også fokuseres på en mer miljøvennlig profil.

Vi synes det er veldig spennende og følge utviklingen, hvordan det nye designe vil se ut er det ingen som vet?

Her ligger det en link til deres hjemmeside slik at du kan følge prosjektet: THERMOCOLD DESIGN 

 

Her er litt info om våre utviklere fra Høyskolen:

Vi er to studenter ved Høgskolen i Østfold som går siste året på ingeniørlinjen Industriell Design og som holder på med bachelorprosjektet vårt.

Karine Mile, 24 år og kommer fra Asker i Akershus. Karine tenker å studere videre etter bacheloren og skal ta master i maskin, prosess og produktutvikling på Universitet i Ås.

Gitte R. Kalsvik, 24 år og kommer fra Florø i Sogn og Fjordane. Gitte skal studere master i Industriell Økonomi på Universitetet i Stavanger etter bacheloren.