Norske kjølerom, kjølehjørner & kjøleaggregaterNorwegian Cold Rooms, Corner Fridges & Refrigeration Units

Thermocold takker for et hyggelig besøk av Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen!

Torsdag besøkte næringsministeren vår fabrikk i Sarpsborg. Besøket varte i en times tid og han ønsket å lære bedriften bedre og kjenne. Næringsministeren var interessert i hvordan nettopp vår bedrift kan levere moderne, energieffektive, miljøvennlige og innovative løsninger/produkter, samtidig som vi konkurrere mot de store utenlandske aktørene.

Han hadde også stor interesse av å få mer kunnskap om hvordan Thermocold var blitt så gode på inkludering og rekrutering av ansatte. Thermocold har fått flere anerkjennelser på nettopp dette, siste prisen var NHO sin kåring av månedens bedrift.

Torbjørn Røe Isaksen kom med et stort følge av både lokale medier og regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo. De tok seg god tid til å lytte på Marked/fagleder Hans Jørgen Børresen Johansen som forklarte og svarte på spørsmål om selve bedriften, produktene og markedet. Bjørn Tøgersen forklarte gruppen om hvordan og hvorfor nettopp Thermocold var så gode på inkludering av ansatte. Vi avsluttet besøket med en gjennomgang av fabrikken hvor næringsministeren tok seg god tid til å lytte på de ansatte om deres personlige erfaringer og historier.