Norske kjølerom, kjølehjørner & kjøleaggregaterNorwegian Cold Rooms, Corner Fridges & Refrigeration Units

Kjøleaggregater

Kvalitet siden 1986

Thermocold har produsert kjøleaggregater i Norge siden 1986.

Kjøleaggregatene er av høy kvalitet, med lavt støynivå og strømforbruk. De har også smarte løsninger for montering.

De passer like godt i kjølerom bygget i tre som i elementkjølerom.

Kjøleaggregatene monteres fast i veggen inni kjølerommet. På denne måten kan du velge mellom ett plastdeksel eller to ventilasjonsrister på utsiden av kjølerommet.

Modellene våre har støvfilter for raskt og enkelt vedlikehold, samt lavt energiforbruk og lydnivå.

Typebetegnelsene på våre modeller

Thermocold EC: EC-modellene er våre helt nye aggregater, bygget med et tidsriktig design, smart teknologi og superisolering, som gir redusert gangtid og strømforbruk. Modellen passer til selvbygde kjølerom og Thermocolds elementkjølerom.

Lysåpning i vegg 440 x 650 mm

Thermocold TC: TC-aggregatene er en oppgradering og en erstatter av våre TL-aggregater. Oppgraderingen på TC er i hovedsak reduksjon av strømforbruk og bytte til den miljøvennlige kjølegassen R600a. Modellen passer godt ved utskifting av eksisterende TL-kjøleaggregater, selvbygde kjølerom eller Thermocolds elementkjølerom.

Lysåpning i vegg: 440 x 740 mm

Thermocold TC FLEX: Modellene er erstatningsaggregater som passer i en rekke lysåpninger til flere av dagens og tidligere solgte modeller fra ulike produsenter.

Lysåpning i vegg: 440 x 650 mm. Obs. trenger minst 16 cm fra taket og ned inni kjølerommet

Thermocold TL: Den originale og mest kjøpe modellen hos Thermocold gjennom historien. Modellen er erstattet med TC-varianten, med noen få unntak.

Lysåpning i vegg: 440 x 740 mm

Finn riktig modell

Kjøleaggregatene rangeres etter et kjølerom bygget opp av våre kjøleromselementer med Thermocold kjøleromsdør.
Volum er oppgitt i liter opptil maks størrelse.

Kjølerom bygget opp av elementer har bedre isoleringsevne enn et kjølerom bygget i treverk. Våre 5 cm tykke kjøleromselementer tilsvarer 10 cm med isolasjon. Her slipper du å tenke på hvordan rommet skal bygges opp. Thermocolds kjøleromselementer er raske å montere og har en overflate som hindrer bakterier i å formere seg.

 

Kjølerom bygget i treverk: Påse at rommet er bygget i henhold til NS (Norsk Standard) eller bedre. NS angir minimumsstandarden for selvbygde kjølerom, hvor det beskrives korrekt oppbygging av kjølerom bygget i treverk. Det fremlegges krav til isolering i gulv, vegger og tak.

Se mer informasjon om oppbygging her: Bygg ditt eget kjølerom

 

Omgivende temperatur angir bruksområdet for kjøleaggregatet/kjølerommet. Ved lavere temperaturer som kan oppstå i for eksempel kalde kjellere, garasjer eller lignende, trenger du vinterstyring for at aggregatet skal ha optimal drift og ikke ta skade.

 

NB!   Ulike kjøleromsdører, slitte dørpakninger, glassfelt eller glassdører i rommet vil kreve annen beregning av ytelse. Kontakt oss eller en forhandler for vurdering av ytelse på kjøleaggregatet.

Våre kjøleaggregater