Norske kjølerom, kjølehjørner & kjøleaggregaterNorwegian Cold Rooms, Corner Fridges & Refrigeration Units

Splittaggregat

Thermocold har produsert Norsk kvalitet med yrkesstolthet i 25 år.

Vi jobber først og fremst med kvalitet på mat, fordi det er vårt fokus når vi snakker om utvikling og produksjon  av kjøleaggregat. Aggregatene våre er bygget med mest mulig kortreiste deler produsert i vårt nærområde. Noen komponenter er ikke mulig å fremskaffe i Norge, da bruker vi kun det beste fra de mest anerkjente leverandørene.

Oppbyggingen av våre aggregater er basert på den gamle skolen kombinerte med ny og moderne teknologi.  Et eksempel på det er at vi produserer maskinene med minst mulig elektronikk som er den største svakheten
på moderne produkter i dag. Med riktige dimensjonerte komponenter sikrer vi et lavt strømforbruk og samtidig klarer vi en høy kjølekapasitet på våre aggregat.

Med innovative trommelvifter og de mest anerkjente kompressorene, sikrer vi et lavt støynivå som gjør at våre kjølemaskiner blir sett på som noe av de mest stillegående kjøleaggregatene på markedet. Det er den røde tråden gjennom alle produktene som utgjør et godt sluttresultat, derfor leveres alle kjølerom
med «Food Safe» laminat, det gjør at alle flater er bakteriehemmende og slitesterke.

Huskeregler ved anskaffelse av splittaggregat

Skal varmdel på splittaggregatet monteres i omgivelses-temperaturer under 10°C trenger du vinterstyring. Dette kan leveres ferdig montert fra fabrikk. Splitt trenger tilkobling til avløp for kondensavnn. Monteringen skal utføres av autoriserte kjølemontører.