Thermocold A+ Kjølehjørne

Thermocold A+ Kjølehjørne

Beskrivelse

A+ Kjølehjørne

Her finner du markedets største, kraftigste kjølehjørne, med lavest strømforbruk!

Drømmen om god og oversiktlig plass i kjøleskapet kan bli en virkelighet! Thermocold lager norskproduserte kjølehjørner av høyeste kvalitet! Her er det tatt hensyn til hygiene, brukervennlighet, energiforbruk, kvalitet og moderne design.

En helt ny og revolusjonerende type Kjølehjørner er nå tilgjengelig på markedet fra Thermocold AS.

Helt ny forskning har resultert et helt nytt og spennende Kjølehjørne med energiklasse A+ tiltenkt privathusholdningen.

Skapet er delikat hvit innvendig med blanke pene hyller som står godt mot den hvite bakgrunnen, her har vi utnyttet hele hjørnet fult ut, trukket hyllene langt frem og skapt en uslåelig lagringsplass og luftsirkulasjon rundt matvarene, samtidig som du får god oversikt og kontroll på hva du har i skapet. Kjølehjørnet er bygget slik at du skal lett kunne plassere langpanner, kjeler og bruskasser rett inn i skapet.

Alle overflater er med bakteriehemmende Food safe laminat, det sikrer slitesterke og hygieniske overflate. Det inkluderer blanke delikate trådhyller som utnytter skap plassen maksimalt og gir skapet en helt uslåelig lagringsplass og sirkulasjon av luften, det gir raskere nedkjølingstid og lengre holdbarhet av matvarene dine.

LED lys med bevegelsessensor gir et sterkt og godt lys i skapet, i tillegg kan du få kulderas dør som hindrer den kalde luften i og renne ut av skapet, ekstra flaske holdere for montering under hyllene og pene hylle plater i to forskjellige størrelser for plassering av mindre produkter for bedre stabilitet.

Ønsker du et stort kjøleskap og har muligheten til å plassere det i et hjørnet er dette virkelig tingen, vi har også løsninger for rettvegg om du ikke har et ledig hjørne på kjøkkenet.

Super ytelse med smart teknologi: selve aggregatet har inverter styrt kompressor og automatisk regulering av ytelsen, det vil si at den kan gire opp og levere ekstra kjølekapasitet etter behov som ved stor bruk eller varme dager helt automatisk og kun ved behov, dette sikrer raskere nedkjøling og lengre holdbarhet på maten.

Helt ny forskning har resultert et helt nytt og spennende Kjølehjørne med energiklasse A+ tiltenkt privathusholdningen.

Dette er et helt nytt A+ kjølehjørne med markedets laveste strømforbruk på helt ned til 0,590 KWh/24t dette gir en EEI 41,6 som tilsier et strømforbruk på 215KWh/år, det er ganske unikt for et kjøleskap på nesten 1200 liter innvendig volum, når vi legger til markedets høyeste kjølekapasitet for privathusholdning blir dette og regne som helt et unikt nytt produkt.
(Alle tall er hentet fra NEMKO AS i henhold til EN 62552: 2013.)

Kjølehjørnet krever nesten ingen vedlikehold, kun normal vask av overflater og hyller, samt støvsuging av et støvfilter lett tilgjengelig i front av aggregatet.

Thermocold har markedets lengste garanti på opptil 5år som dekker det meste av de dyre komponentene som kompressor svikt og lekkasjer av kjølemediet.

Kjølehjørnet har også en ny og grønnprofil, kjølemediet er av typen naturlig kjølemediet som ikke skader ozonlaget, både skap og kjøleaggregat er konstruert og bygget i Norge.

Utvendig er alle kjølehjørner mer eller mindre like, men innvendig er Thermocold kjølehjørne størst! grunnen er at vi utnytter hele hjørne helt ut, noe som gir deg som kunde nesten et kjøleskap mer i volum enn andre. Kapasitet på vårt kjølehjørne er også unikt, noe som gir deg rask nedkjøling og stopper bakterieveksten, dette sikrer deg høy kvalitet på matvarene dine.

Alt dette for å skape en hyggelig opplevelse på kjøkkenet. Skapet er for  integrert i kjøkkenet, men kan stå frittstående i en bod eller lignede. Kjølehjørne kan integreres Ikea kjøkken og alle andre kjøkkenmerker i solgt i Norge, fra de flest andre land også.

Vi produserer kjølehjørner for privat bruk, men vi er også størst på kjølehjørner til næringsbruk som barnehager, Institusjoner og storkjøkken.


Lyd og strøm
Det er lagt mye tid og ressurser i og kunne tilby et stillegående kjølehjørne, aggregatet er bygget opp i støydempende materiale og med helt unike vifter som sikrer lite viftestøy og god sirkulasjon i kjølerommet. Strømtrekket er av markedets laveste i sin klasse, som er viktig med tanke på strømforbruket. Kjølekapasiteten i kjølehjørnet er den størst i markedet og er av den grunn meget attraktiv for mange som ønsker en stabil og lav temperatur i kjølehjørnet.
Thermocold sitt kjølehjørne rommer ca. 4 - 5 ganger mer enn et kjøleskap normalt gjør.
 
Kjølehjørne er testet under ekstremeforhold med mer en tilfredsstillende resultater. Priser på kjølehjørne og priser på kjølerom finner du i prislisten. under finner du en brosjyre på produktene.
 

Tekniske data

Type Thermocold kjølehjørne
Nyttevolum på nesten: 1200 ltr
Leveres for integrering
Høyde: 1948 + sokkel (sokkel 150mm justerbar + -) 
Dybde: 583 venstre side 577
høyre side 573 + 40 luftespalte
Bredde: 1015 fra hvert hjørne
Lydnivå: 40db (ved integrering) 
Isolasjon: 54 mm polyuretan + Matte
Effektforbruk: 24,5 - 120W 
Klimaklasse N Anbefalt omgivende temper 16-27*C
Kjølemedium: R600a Mengde: 84g
Digital termostat automatisk avriming
Forbruk per døgn: 0,590 kWh/24h
Forbruk: 215KWh/år
Energiffektivitetsindeks: EEI 41,6
GWP: 3 (Global Warming Potential)


Kjølehjørne og spiskammer kan også leveres i spesialmål.

Hvorfor velge oss:

• Laveste strømforbruk i markedet
• Størst romvolum nesten: 1200 liter
• Lavt støynivå 
• Størst hylleplass
• Bakteriehemmende vegger, gulv og tak
• Enkel montering
• Rask rengjøring av støvfilter
• Valget mellom kompakt eller splittaggregat
• Norsk kvalitet, - solid og bygget for å brukes

 

Utførelse
Kjølehjørnet er bygget opp av prefabrikkerte kjøleromselementer, som har ekstrem god isoleringsverdi. Vegger, gulv og tak er av stål og har en overflate som minner om teflon og som heter Food Safe. Food Safe tåler høy slitasje over lang tid. Det er anbefalt av næringsmiddeltilsynet fordi det er bakteriehemmende og svært enkelt å holde rent. Hyllene i kjølehjørnet er stabile og trygge, de tåler bruk av stålkjeler uten at de over tid blir ripete og matte.