Generelt for alle våre kjølerom:

Våre kjølerom blir produsert i Norge. De er bygget med PUR skum som har ekstrem god isoleringsverdi. Overflater på vegger, gulv og tak i rommet er av stål med et «Food Safe-laminat» som tåler høy slitasje over lang tid, og er anbefalt og godkjent av næringsmiddeltilsynet.

De bakteriehemmende overflatene er svært enkle å holde rene og er helt tette slik at du er sikret mot fuktskader som kan oppstå ved f.eks. kjølerom bygget i treverk.

Kravet til plassering er 5 cm fra vegg og ventilrister for sirkulering om du bygger det helt inn.

Alle standardrom har inkludert gulv, tak, vegger, hyller, kjøleaggregat, LED-lys med bevegelsessensor, og kjøleromsdør. De leveres flatpakket med alt du trenger av for å montere selv.

Våre standard kjølerom har kompakt-aggregat inkludert, dette monterer du enkelt selv. Rommene kan også leveres med todelt splitt-aggregat. Dette må monteres av en F-Gass sertifisert montør.

Det er ikke bare volum og plass som er grunnen til at folk bruker kjølerom, men det har også mye med holdbarhet på matprodukter.

Kjølerom har høyere kuldekapasitet og luftsirkulering som resulterer i svært rask nedkjøling av mat du plasserer inn i rommet. Dette gir lavere bakterievekst og økt holdbarhet, spesielt for kjøtt og meieriprodukter.

Riktig oppbevaring av frukt og grønt inne i kjølerommet gir lenger holdbarhet enn mange er klar over. Bare ved å pakke inn grønnsaker for å forhindre uttørking, eller oppbevare poteter i lystette og tørre bokser øker holdbarheten.

Viser alle 4 resultater