Norske kjølerom, kjølehjørner & kjøleaggregaterNorwegian Cold Rooms, Corner Fridges & Refrigeration Units

Trådløs temperaturlogger til kjølerom

Nytt produkt hos thermocold!

Temperatur og luftfuktighets loggere med Wifi oppkobling uten en kabel!

Nå kan du glemme logglister på ark som henger på kjøleromsdøren og som må fylles ut flere ganger om dagen for og ha kontrol på temperaturen i kjølero, fryserom, vinkjeller, varmeskap osv.. bruksområdet er uendlig stort og alt du trenger er Wifi tilgang.

Loggeren måler temperaturen, men vi har også modeller som måler fuktighet RF. all data blir lagret og sendt til din datamaskin, slik at du kan hente stattestikker i gitte perioder og om du ønsker oveføre de til excelark. Du kan også sette inn en alarm om tempen blir for høy eller lav, det samme kan du gjøre med fuktigheten. Itillegg kan du opprette en cloud konto slik at du kan logge deg inn og se temperaturer fra mobiltellefon og ipad. på denne måten kan du også bli varslet på telefonen om temperaturen ikke er innefor ditt ønske. Produktet er nøye testet og holder høy kvalitet, de kan lades opp på en enkel måte og har lang batterikapasitet. De tåler Temperaturområder -20 til +60*C, men vi har modeller som du kan sette på følere som tåler -270 til +1300*C avhenger av hvilken føler du velger

Perfekt for kjølerom, vinrom, jakt rom og frukt/grønt til både privat og til næring, lagrer og registrerer all informasjon til din datamaskin trådløst.

Se mer om trådløse temperaturloggere ved og klikke her.