Norske kjølerom, kjølehjørner & kjøleaggregaterNorwegian Cold Rooms, Corner Fridges & Refrigeration Units

Skreddersøm kjølerom

Vi produserer kjølerom etter dine mål og tiltenkt din bruk

– Passer ikke noen av våre standard kjølerom?
– Skal du bruke kjølerommet til noe spesielt?

Vi lager kjølerom på mål slik at det passer inn hjemme hos deg, i boden, på kjøkkenet, under trappen, nede i kjelleren, ute i garasjen, på jobben eller i låven.

Vi tilpasser rommet etter ditt bruk, enten om det er som kjøleskap, vinkjeller, ekstra kjølelager, øl-produksjon, bær, grønnsaker, mørning av kjøtt osv. Enten den skal plasseres i kalde- eller varme-omgivende temperaturer.

Vi har bred kuldeteknisk erfaring og har laget kjølerom i ulike størrelser og til forskjellige bruksområder i 35 år.  Vi hjelper deg med tilpasninger,  dimensjoneringer og spesiell tilrettelegging.

Vi tilbyr skreddersøm av kjølerom slik at du fritt kan bestemme målene selv helt ned på cm. Du kan lage kjølerom med skråtak, innvendige hjørner og vegger i ønsket vinkler. Våre eksperter kommer ofte med innspill om hvilke forhold du må tenke på for at det hele skal passe inn  og kunne monteres opp korrekt.

Selvsagt lager vi også tegninger slik at du kan kontrollmåle før produksjonen, – leveringstiden er normalt rundt 14 dager.

Fordelene med bruk av elementrom frem for å bygge selv i tre er mange. Du sparer plass da våre elementer kun bygger 54 mm, med opptil 3 ganger  isoleringsevne til tradisjonell stenull. Det gir deg et godt isolert rom som minimerer gangtid og strømforbruk.

Alle overflatene er «foodsafe-laminerte» og gir deg en slitesterk og  bakteriehemmende overflate i hele kjølerommet. Rommet klikkes på plass med en medfølgende nøkkel og kan demonteres og evt. forflyttes til et annet sted senere.

Du trenger heller ikke bekymre deg for sopp og råte da elementene er helt tette med dobbel fuktsperre.

Ta kontakt med ditt ønske så finner vi løsningen som passer akkurat deg.

Våre skreddersøm kjølerom etter dine mål