TL 10EN (for opptil 10000liter) Utgått

TL 10EN (for opptil 10000liter) Utgått

Beskrivelse

Dette produktet utgår 01.01.2017

Kjøleaggregat for tilkobling til vannbåren gulvvarme eller buffertank til varmtvannsbereder er et ypperlig alternativ til dagens tradisjonelle luft til luft kjøleaggregat splitt eller kompaktmodeller. Den beste oppvarming til hus eller leilighet er vannbåren gulvvarme. Med Thermolux Energizer har du et pålitelig kjøleaggregat, som er vedlikeholdsfritt og ikke avgir konsentrert varme til et rom, men fordeler varmen til gulvene på bad eller hall.
TL10 EN passer til alt fra kjølehjørne i kjøkkenet til kjølerom opp til 10000liter. Den fås i både kompakt og splitmodell. Norskprodusert kvalitet, enkel montering og god økonomi gjør at TL 10 EN er fremtidens alternativ for kjølerom til privat husholdning.
 

Hovedbadet til huset eller leiligheten vil trenge litt varme også gjennom sommer sesongen. Kalde fliser er ubehagelige å gå på barbent.
Derfor er tilkobling av returløpet fra f.eks. badet til kjøleaggregatet i kjølerommet eller kjølehjørnet ypperlig for å holde den lille lunken sommerstid. Monter 2 stk. 3/8”avstengningsventiler på kjøleaggregatet for enklere tilgjengelighet for service hvis aggregatet må ut. Returvannet kobles til nedre innløp, og øvre utløp går videre til samlestokk. Avløpet må legges til sluk via vannlås, eller direkte i en beholder plassert i kjølerommet. Et tips her er å bore et hull i korken på en stor vannkanne (4- 10 ltr.) og tre inn 10-12mm vannslangen gjennom korken, og feste til avløpet på kjøleaggregatet. Husk at kjøleaggregatet er avhengig av kontinuerlig vanngjennomstrømning hele året igjennom, og derfor settes ventilen(er) i man. posisjon, eller termostaten stilles på det varmeste i sommerperioden.
 

Tekniske data

 TL 10 EN

Kompressor: Danfoss
Volt/Hz AC: 220-240V/50Hz
Opptatt effekt: 280W
Kapasitet: 10.000 lite
Energiforbruk: 280W
Kjølekapasitet: 510W
Termostatinstilling: 3-12”
Kuldemedium R134a
 

  TL10EN_MontasjeBruksanvisning_A5_4(2).pdf